Yunus Emre Ortaokulu

WEB https://kayseriyunusemre.meb.k12.tr
Adres : CIRGALAN MAH. CIRGALAN CAD. MUSTAFA ÖNER ILKOKULU BLOK NO: 87 KOCASİNAN / KAYSERİ
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda kurumumuzu uygarlık ve çağdaşlık seviyesinde en yukarılara taşıyarak toplumumuza örnek bir birim olmaktır.
MİSYON : İlk öğretmen Atatürk’ ün önderliğinde yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı kişilik gelişimini tamamlamış, çağdaş, uygar, güçlüklere göğüs gerebilen, Atatürkçü düşünce tarzını benimsemiş, aydın fikirli olarak yetiştirebilmektir.
BAŞARILAR : 2015/2016 eğitim-öğretim yılında Küçükçalık Anadolu Lisesi, Kayseri Lisesi, Behice Yazgan Kız Anadolu Lisesi ve Argıncık Sağlık Meslek Lisesi gibi okullara öğrencilerimiz kayıt yaptırmaya hak kazanmıştır.

Servis :
Ulaşım : Okulumuza saat başı ve yarımlarda yarım saat aralıklarla Kayseri merkezden hareket eden 255 numaralı Cırgalan otobüsleri ile ulaşılabilir.Otobüs durağı okulumuzun karşısındadır.
Yerleşim Yeri : Cırgalan Mahallesi Cırgalan Caddesi Nu. 85 Kocasinan Kayseri.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuz 2014/2015 eğitim-öğretim yılında masa tenisinde Kayseri üçüncüsü , 2016/2017 yılında masa tenisinde Kayseri ikincisi , 2016/2017 yılında oryantring spor dalında Kayseri dördüncüsü olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuzda bilim fuarları düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları : Bu Benim Eserim Projesi yarışmasında her yıl katılım sağlanıp bölge sergisine katılmaya hak kazanan projelerimiz olmuştur.